|
- WWW.ORAGIE.COM - ОРЪЖЕЕН И ИНТЕРНЕТ ОРЪЖЕЕН МАГАЗИН - УЛ. ИВАН ДЕНКОГЛУ № 7, СОФИЯ 1000 - ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА: 0899-15-18-15 - ОРЪЖИЕ - AIRSOFT - ЛОВ - ЛОВЕН ТУРИЗЪМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nico_2 Загряващ

|
Пуснато на: Сря 08 Апр, 2009 6:21 pm Заглавие: |
|
|
"Пак съм тук" - да ме прощава за плагиатството една л... ориентирана партия. Ами вие защо се връзвате толкова? Казах си мнението, а настана бунт. Нямам нищо против доброто възпитание, даже адмирирам когато човек демонстрира такова. Но все пак става въпрос за ножове - вероятно най-мъжкото сечиво измислено от човечеството и тези честитки, по мое мнение, не се връзват особено със споменатото устройство. Ако го има някъде по чуждите форуми, значи ли това, че трябва и ние да се занасяме? Давайте го малко по-ларж.
Относно "брокерите" , бях решил, че са приели тактиката "убий простака с мълчание" и съм приятно изненадан, че има коментари от тяхна страна. Бил съм злобен - бе момчета, ум ви не побира какво би станало, ако демонстрирам заложбите си.
Добре, ако съм обидил някой, да ме извинява! Ще гледам да не пиша повече, за да не ви дразня. Чао. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
heykel_nikolov Мераклия

|
Пуснато на: Сря 08 Апр, 2009 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Колеги съфорумци предлагам на ПРОСТАКА да не обръщаме никакво внимание!Нека си злобее  _________________ Noj-Maniya |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ZombaiO Мераклия

|
Пуснато на: Чет 09 Апр, 2009 8:46 pm Заглавие: |
|
|
nico_2 написа: | Ще гледам да не пиша повече, за да не ви дразня. Чао. |
Най-добре ще е така  _________________ audentes fortuna iuvat
Крими е тъпа путка !!!
Продавам калъф за нож Victorinox
"Той се придвижва чрез остър меч..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
optimeon Гост
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|