Предишната тема :: Следващата тема |
Дали Шлема и Щита да защитават на 100% |
ЗА |
|
50% |
[ 18 ] |
ПРОТИВ |
|
50% |
[ 18 ] |
|
Общо гласове : 36 |
|
Автор |
Съобщение |
duvi Bulgarian Hero

|
Пуснато на: Съб 01 Апр, 2006 4:13 pm Заглавие: За или Против 100% защитеност от Шлема и Щита |
|
|
Тъй като всички искаме максимално да направим играта реална и интересна (но без летален момент) Мисля, че е време Шлемът и Щита.
Цитирам Zaicev1:
Цитат: | ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЧОВЕКА КОЙТО Е СЪС ШЛЕМ И/ИЛИ ЩИТ ДА СЕ СЧИТА ЗА 100 ПРОЦЕНТА ЗАЩИТЕН В ЗАЩИТЕНАТА ОБЛАСТ, КАТО ПОПАДЕНИЯТА В ЗАЩИТНОТО СРЕДСТВО НЕ СЕ ОТЧИТАТ. ДА СЕ ЗАЧИТАТ САМО ПОПАДЕНИЯТА В НЕЗАЩИТЕНИТЕ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО. ПРЕДЛАГАМ ГЛАСУВАНЕ НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ КАТО ТОВА ДА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСЧКИ ОТБОРИ.
|
Аз съм съгласен но знам, че ще има доста против
така, че пускам тази анкета за това!!!! _________________ Мойто пушка: M4A1 Tactical AEG / VL Tuning
Мойто пищоФ: Glock 19 Green Gas
Мойто ... : айде тва нема да го показвам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
V3S Загряващ

Регистриран на: 26 Фев 2005 Мнения: 165 Местожителство: кв"Стрелбище"
|
Пуснато на: Съб 01 Апр, 2006 4:33 pm Заглавие: |
|
|
За 100% защитеност само и единствено от Шлема и Щита |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CCCP Тежък случай

|
Пуснато на: Съб 01 Апр, 2006 5:02 pm Заглавие: |
|
|
При 3кг истински балистичен шлем, който струва яко левчета, при толковата усилия да направим този щит, при трудността в носенето им и най-важното при толкова желание за наподобяване на тези елементи, смятам, че надали някой нормален ще се възпротиви. Още повече видяхме, че постепенно и другите страйкъри вървят по нашите стъпки, просто ние както винаги сме първи, но хубавото е, че и останалите разбират за какво става дума
п.с. ако позволите, да направя едно уточнение....
Няма такова нещо като 100%. Или защитава или не.....няма кой да докаже, че щитът пази само 78%, защото при нас няма функцията "ранен". _________________
Духът на победата е в нашата лампа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikohard Новак

|
Пуснато на: Пон 09 Юни, 2008 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Истинския балистичен шлем, се пробива от край до край от истински патрони, изстреляни от истински карабини (като естествено ъгъла на попадение е близо до 90 градуса, спрямо повърхността). Това важи както за шлемовете от втората световна война, така и за ултрамодерните кевларени шлемове на американските войници в момента. Те се справят добре с осколки от взривове и удар на тъпи предмети. Такаче ако се иска да се наподоби истинска атмосфера - никакви проценти за шлема. Попадение там, е както попадение в кутрето - смъртоносно .
От пистолетни куршуми спасява общовзето, такаче попадение върху шлема с пистолет, може да се счита за 100% несмъртноносно.
Разбира се това е мое мнение . _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
optimeon Гост
|
Пуснато на: Съб 17 Мар, 2018 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Напълно съм съгласен! |