Предишната тема :: Следващата тема |
Може ли да се използва нунчаку за самозащита? |
ДА |
|
47% |
[ 34 ] |
НЕ |
|
52% |
[ 37 ] |
|
Общо гласове : 71 |
|
Автор |
Съобщение |
Tango Новак

|
Пуснато на: Пет 15 Сеп, 2006 9:04 am Заглавие: Нунчаку |
|
|
има ли шанс да се използва за самозащита или само по филмите го има тоя номер  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BlooMy Загряващ

|
Пуснато на: Пет 15 Сеп, 2006 9:28 am Заглавие: |
|
|
Не мисля, че трябва да се разкарваш като нинджа по улиците _________________ " Ако не съществуваше закон, който да сменя Деня с Нощ и беше вечно Ден, аз щях да си мечтая за Нощ.Но Нощта я има и аз вместо да я ценя я проспивам''
Последната промяна е направена от BlooMy на Сря 20 Дек, 2006 5:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
roni Тежък случай

|
Пуснато на: Пет 15 Сеп, 2006 10:52 am Заглавие: |
|
|
ти да не си гледал костенурките нинджа напоследък? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
diver God of War

|
Пуснато на: Пет 15 Сеп, 2006 11:22 am Заглавие: |
|
|
за в бг традиционно може да ползваш гаечен ключ 19, полуоска от ЗИЛ или в краен случай ВиК тръба., гарнирано не със кяййй а с вашта мама..... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alien Gun Freak

|
Пуснато на: Пет 15 Сеп, 2006 11:47 am Заглавие: |
|
|
Последното е трудно - вече са от полипропилен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
diver God of War

|
Пуснато на: Пет 15 Сеп, 2006 11:49 am Заглавие: |
|
|
Alien написа: | Последното е трудно - вече са от полипропилен. |
Тц. Отиваш до некоя панелка дето се санира и вземаш секън хенд. Тамън са пълни с варовик, които придава допълнителна тежест _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
diver God of War

|
Пуснато на: Пет 15 Сеп, 2006 11:50 am Заглавие: |
|
|
П.П. На това му се вика кирилизация _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zmey Загряващ

|
Пуснато на: Съб 16 Сеп, 2006 2:53 pm Заглавие: Re: Нунчаку |
|
|
Tango написа: | има ли шанс да се използва за самозащита или само по филмите го има тоя номер  |
За какво ти е, вземи си сгъваема палка.  _________________ When you SEE the FLASH, it will be too late............ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
roni Тежък случай

|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2006 2:32 pm Заглавие: |
|
|
...ако си много натрениран с тази вещ със старнно приложение- действай! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tarzan Старо куче

|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2006 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Това оръжие винаги ми се е струвало малко особено. В казармата се опитах да науча нещо елементарно с него, но само счупих една крушка и си натъртих лакета.
Обаче, преди 15-тина години се наложи да се сбутам с три копеленца, от тия с капсите по кожените якета. Двамата ги оправих, с Божията помощ, бързо. Третият ме атакува в гръб с метален бокс. Направо го бях забравил в калабалъка. За късмет, въобще не можа да ме удари, иначе мнооого лошо. Интересното е, че ме спаси един таксиметров шофьор - изкара едно нунчако от текстолит и направи главата на лошия "мека". Не го въртеше много ловко, но свърши добра работа . Така че, явно става за защита. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERIL Power user

|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2006 7:30 pm Заглавие: |
|
|
Ефекта може да е изненадваш и за нападателя и за напднатия.
Не се знае кто го развъртиш дали няма да се праснеш по манерката и другия да умре от смях. _________________
Это в огнестреле есть винтовки из которых можно попасть буйволу в пятку, а у него рога отвалятся. У нас ситуация кардинально иная. Если я на охоте доставлю свои 50Дж в в глаз волку волку – он мой. А если пульну 100Дж, но хвост, то никому от этого радости не будет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dejmos Хатсанатора

Регистриран на: 04 Юли 2006 Мнения: 2883 Местожителство: София и (много рядко) В.Търново
|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2006 7:33 pm Заглавие: |
|
|
Мой познат се опита да се научи. След сцепена вежда и 2-3 удара в темето и тила, както и насинени лакти, китки и каквото оещ се сетите се отказа. Ама той се опитваше да го върти като по филмите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iceberg Мераклия

|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2006 8:10 pm Заглавие: |
|
|
Определено може да се използва доста добре, ако умееш да го ползваш.
Остава само да потренираш за да си готов и да не се удряш по лактите и "манерката" _________________ Смелостта не е липсата на страх,а неговото преодоляване.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
narg пишман майстор

|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2006 8:59 pm Заглавие: |
|
|
Нунчакото без съмнение е страшно ефективно оръжие.Недостатъците му са че са необходими няколко години тренировки по бойни изкуства за да го овладееш добре и неудобното носене.Това са две 30 сантиметрови пръчки които е трудно да скриеш.По добре си вземи спрей или газов пистолет. _________________ XS B-21 5,5
COMETA Mod. 400 Compact Star+Leapers 3-9x40 AO Mil-Dot
HAENEL 550 4,5
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERIL Power user

|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2006 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Както каза бироунищожителя едно парче 40-50мс. ВИК тръба ще свърши по добра работа. _________________
Это в огнестреле есть винтовки из которых можно попасть буйволу в пятку, а у него рога отвалятся. У нас ситуация кардинально иная. Если я на охоте доставлю свои 50Дж в в глаз волку волку – он мой. А если пульну 100Дж, но хвост, то никому от этого радости не будет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|