|
- WWW.ORAGIE.COM - ОРЪЖЕЕН И ИНТЕРНЕТ ОРЪЖЕЕН МАГАЗИН - УЛ. ИВАН ДЕНКОГЛУ № 7, СОФИЯ 1000 - ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА: 0899-15-18-15 - ОРЪЖИЕ - AIRSOFT - ЛОВ - ЛОВЕН ТУРИЗЪМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ZombaiO Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 4:28 pm Заглавие: Тема за оффтопик |
|
|
Ами незнам,ама съм забелязал следното нещо-който слуша хеви метал,харесва и оръжия,особено хладни.Метално острие - какво ще кажеш по въпроса  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JimHokins Мераклия

|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Metalnoto ostrie написа: | Така се става пълноценен психопат
Гледали ли сте Петък 13? Там Джейсън колеше наред с Бък 119 |
А знаете ли какъв нож използва Хорас Пинкър в "Шокър"?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ZombaiO Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Спайдерко ?Доста ги ползват по филмите  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JimHokins Мераклия

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metalnoto ostrie Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 8:18 pm Заглавие: |
|
|
ZombaiO написа: | Ами незнам,ама съм забелязал следното нещо-който слуша хеви метал,харесва и оръжия,особено хладни.Метално острие - какво ще кажеш по въпроса  |
Ще кажа само: HEAVY METAL IS THE LAW!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BizZaR Загряващ

|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 8:55 pm Заглавие: |
|
|
Аз преди 10-тина 15 години слушах предимно Trash и Death metal.Сега стиловете,които слушам са доста по-разнообразни,но слушам предимно Acid Jazz.От по-леката рок музика си предпочитам по-старите класически групи от Deep Purple до Ac/Dc както и най-различни рок изпълнители включително много ми харесват сиатълската четворка.Но мнението ми за хеви метъла винаги е било доста отрицателно.Според мен това е селски метъл за дебели чичковци с няколко малки татуировчици,защото много боли,пъпчиви затлъстели младежи или разни други такива сдуханяци крайно не екстремни и комплексирани хорица носещи черни фланелки Iron Maiden,пазарски дънкови якета и дрънчащи железа.Най ме дразнят хората слушащи метъл просто защото са грозни,дебели и обществото не ги приема,а не защото имат екстремно мислене.Според мен групи като Alice in chains,Faith no more и т.н. имат много по-екстремно качествено звучене и дълбок смисъл от некви прегракнали старчета.Най-смещното е самото му име Heavy,че кво и е тежкото на тая музика.Ако искам качествена музика ще си слушам някоя стара рок банда или Jazz от Acid до Free Jazz импровизации ако искам нещо екстремно ще си слушам Sepultura,Cannibal Corpse,Six feet under и т.н.Да живеят хората с болни мозъци и наистина нестандартно мислене долу тривиалните сдуханяци ТОЧКА
|
 |
ZombaiO Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Мисля,че името Heavy Metal идва от т.нар. тежки метали,които са с итоксични,а не че в музиката има нещо "тежко" - напротив много си е приятна.Аз съм фен на класическите хард-рок и хеви метал групи.Траша и дет-а по-не ме влекат...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BizZaR Загряващ

|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Wolfram Metal  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metalnoto ostrie Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 9:11 pm Заглавие: |
|
|
BizZaR написа: | Аз преди 10-тина 15 години слушах предимно Trash и Death metal.Сега стиловете,които слушам са доста по-разнообразни,но слушам предимно Acid Jazz.От по-леката рок музика си предпочитам по-старите класически групи от Deep Purple до Ac/Dc както и най-различни рок изпълнители включително много ми харесват сиатълската четворка.Но мнението ми за хеви метъла винаги е било доста отрицателно.Според мен това е селски метъл за дебели чичковци с няколко малки татуировчици,защото много боли,пъпчиви затлъстели младежи или разни други такива сдуханяци крайно не екстремни и комплексирани хорица носещи черни фланелки Iron Maiden,пазарски дънкови якета и дрънчащи железа.Най ме дразнят хората слушащи метъл просто защото са грозни,дебели и обществото не ги приема,а не защото имат екстремно мислене.Според мен групи като Alice in chains,Faith no more и т.н. имат много по-екстремно качествено звучене и дълбок смисъл от некви прегракнали старчета.Най-смещното е самото му име Heavy,че кво и е тежкото на тая музика.Ако искам качествена музика ще си слушам някоя стара рок банда или Jazz от Acid до Free Jazz импровизации ако искам нещо екстремно ще си слушам Sepultura,Cannibal Corpse,Six feet under и т.н.Да живеят хората с болни мозъци и наистина нестандартно мислене долу тривиалните сдуханяци ТОЧКА
 |
Да бе щом ти си казал никой няма да слуша метъл. Аз пък мога да кажа същото за хората, които не слушат рок и метъл - прости и грозни!!! Като гледам кви бози слушаш... Вярваш ли си че Сепултура и Кенибъл са вече екстремни, щот аз не |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мъдурчо Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Няма хеви метъл има само хард рок  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ZombaiO Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Bizzar - даже в момента съм с черна фланелка Iron Maiden.
Това тривиален ли ме прави.
Пък повечето прегракнали старчета са класика
Пример - KISS - 60 годишни дядки,ама такова шоу изкараха...
Да не се задълбочавам повече,ама единствените четири рокаджийски емотиконки в тоя форум са четирите члена на KISS...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BizZaR Загряващ

|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Metalnoto ostrie написа: | Вярваш ли си че Сепултура и Кенибъл са вече екстремни, щот аз не |
Не твърдя,че в момента са.Всеки,който ги е слушал преди и сега това му е ясно.И не само те като цяло вече почти не останаха яки банди,слущам си старите им неща и това ме радва.
Metalnoto ostrie написа: | Като гледам кви бози слушаш... |
Повярвай ми музикалната ми колекция е толкова голяма и разнообразна стилово,че ставаш смешен ако си мислиш,че може да обобщаващ какво слушам съдейки по 2-3 споменати от мен групи.Аз към теб лични нападки не съм правил,интересно защо правиш ти към мен,да не става гузен негонен бяга.
|
 |
Metalnoto ostrie Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 10:13 pm Заглавие: |
|
|
1. Ами защото и твоето изказване не е правилно.
2. Дразня се от нападки към любимата ми музика.
3. Слушам я непрекъснато от 25 години и имам над
3000 диска рок и метъл (над 400 различни групи),
като стиловете са необятни и с тази музика ще ме погребат.
4. Никога няма да направя компромис и да прослушам друг стил |
|
Върнете се в началото |
|
 |
djack Мераклия

|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 10:20 pm Заглавие: |
|
|
Metalnoto ostrie написа: | 1. Ами защото и твоето изказване не е правилно.
2. Дразня се от нападки към любимата ми музика.
3. Слушам я непрекъснато от 25 години и имам над
3000 диска рок и метъл (над 400 различни групи),
като стиловете са необятни и с тази музика ще ме погребат.
4. Никога няма да направя компромис и да прослушам друг стил |
Свалям шапка! Уважавам такива хора! _________________ Без пушка!
Нощта ражда,
из черна утроба,
вековната злоба, на роба! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ZombaiO Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Юни, 2008 10:22 pm Заглавие: |
|
|
Горд съм,че си ни модератор  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|