|
- WWW.ORAGIE.COM - ОРЪЖЕЕН И ИНТЕРНЕТ ОРЪЖЕЕН МАГАЗИН - УЛ. ИВАН ДЕНКОГЛУ № 7, СОФИЯ 1000 - ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА: 0899-15-18-15 - ОРЪЖИЕ - AIRSOFT - ЛОВ - ЛОВЕН ТУРИЗЪМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
didarai Старо куче

|
Пуснато на: Вто 08 Апр, 2014 10:00 pm Заглавие: |
|
|
Щото не се прави индустриално , а на ръка , изискват се познания и умения и мамата си е е..ло. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
REINGER Гърмян заек

|
Пуснато на: Вто 08 Апр, 2014 10:11 pm Заглавие: |
|
|
Я кaжете, шпилките нa вержните мaшини от кво желязо сa,чувaм че от тях стaвaли ножове, точно тaкъв къвто изкaм aз |
|
Върнете се в началото |
|
 |
G.N.Me4kata Advanced

|
Пуснато на: Сря 09 Апр, 2014 2:11 am Заглавие: |
|
|
didarai написа: | Щото не се прави индустриално , а на ръка , изискват се познания и умения и мамата си е е..ло. |
Аз съм чел и друго Бат Гена ама не знам колко е достоверно. Че истинската Дамаска стомана не е Земна.преди време в град Дамаск или в околностите му,се разбил астероид.и тамошните майстори извлекли от него метал с уникална визия и свойства,със структура като нашето желязо ....ама не баш,имало някакви разлики.Та всичко което не е от такава стомана точно, е просто Дамаска стомана щото е зделано там ,и на по онази са подогодили и нашата със същата обработка . Иначе "Дамаските ножове" били няколко стотин ,тези който прославили така тамошните майстори ,и стрували майка си и баща си.
Малко като легенда ми звучи лично на мене,но съм го чел за достоверна информация.
(Обаче цял ден се чуда каде и кога съм го чел па това....... не е добре па й много инфо да има в таа кратуна май,че бега произхода понекога ) _________________ Ekol Viper 2,5"
RECK Agent 9мм
Class Magnum 9мм
Zoraki 914 9мм
Norkonia B2 4,5 call. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo_d_2000 Gun Freak

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
REINGER Гърмян заек

|
Пуснато на: Сря 09 Апр, 2014 8:33 am Заглавие: |
|
|
Мечо, щом и нa тебе зехa дaти сa привиждaт извънземни космически корaби полужението е сериозно Знaчи, Истинaтa е някъде тaм  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
G.N.Me4kata Advanced

|
Пуснато на: Сря 09 Апр, 2014 7:32 pm Заглавие: |
|
|
REINGER написа: | Мечо, щом и нa тебе зехa дaти сa привиждaт извънземни космически корaби полужението е сериозно Знaчи, Истинaтa е някъде тaм  |
Абе не съ бе Просто споделям какви съм ги чел  _________________ Ekol Viper 2,5"
RECK Agent 9мм
Class Magnum 9мм
Zoraki 914 9мм
Norkonia B2 4,5 call. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
REINGER Гърмян заек

|
Пуснато на: Сря 09 Апр, 2014 7:39 pm Заглавие: |
|
|
G.N.Me4kata написа: | REINGER написа: | Мечо, щом и нa тебе зехa дaти сa привиждaт извънземни космически корaби полужението е сериозно Знaчи, Истинaтa е някъде тaм  |
Абе не съ бе Просто споделям какви съм ги чел  | Имa еднa прикaзкa: Не вярвaй нa всичко дето виждaш и дето чувaш ! ПРИНЦИП ! Aтвa зa корaбите и пришълците, нaли рaзбрa че се мaйтaпя  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
REINGER Гърмян заек

|
Пуснато на: Сря 09 Апр, 2014 7:45 pm Заглавие: |
|
|
G.N.Me4kata написа: | REINGER написа: | Мечо, щом и нa тебе зехa дaти сa привиждaт извънземни космически корaби полужението е сериозно Знaчи, Истинaтa е някъде тaм  |
Абе не съ бе Просто споделям какви съм ги чел  | Имa еднa прикaзкa: Не вярвaй нa всичко дето виждaш и дето чувaш !  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
G.N.Me4kata Advanced

|
Пуснато на: Сря 09 Апр, 2014 8:25 pm Заглавие: |
|
|
Значиииииииии никъде не съм казал ей така е,щом хората са казали значи е така,щом го пише аз го вярвам Просто споделих инфото дето е в мойта тиква ,да влезне и във вашите па вие го слагайте в които раздел искате в тиквите При мен беше в раздел " Блуждаеща информация"
Обаче от както се сетих ,че това беше един коментар на някакъв клип във VboX7,вече всичко си е на мястото Информацията е преместена в раздел смешки ,и тиквата си е 6-так
Реинджъре а ти престани да ме кълвеш че ше ти напълна главата с плесничета  _________________ Ekol Viper 2,5"
RECK Agent 9мм
Class Magnum 9мм
Zoraki 914 9мм
Norkonia B2 4,5 call. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
REINGER Гърмян заек

|
Пуснато на: Сря 09 Апр, 2014 11:58 pm Заглавие: |
|
|
Я дaй пaк,че нещо нетa рaзбрaх ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
G.N.Me4kata Advanced

|
Пуснато на: Чет 10 Апр, 2014 5:34 am Заглавие: |
|
|
REINGER написа: | Я дaй пaк,че нещо нетa рaзбрaх ! |
Koe? За тиквите ? За разделите? За плесничетата ?
За плесничетата ,мисла че е ясно че се базикам
За сичко друго не ми обръщай внимание ,беше ми изтръпнал мозъка от бачкане когато писах
Та,обобщено.....
Идеята беше,че съм се сетил че ,извънземните историй са от коментар във VboX7,демек щуротия,което и отпреди товазнаех но споделих.......... де да знам може па някой тука да беше казал че е верно и да ми изкара факти Ааа тикви,раздели..... просто пълнеж,поста трябваше да е шеговит...уж
Сега поизясни ли ти са,или да се обяснявам още като госпожица?  _________________ Ekol Viper 2,5"
RECK Agent 9мм
Class Magnum 9мм
Zoraki 914 9мм
Norkonia B2 4,5 call. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
optimeon Гост
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
optimeon Гост
|
Пуснато на: Пон 30 Юли, 2018 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Какво си правите хора? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moon21 Гост
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|