| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kronos Тежък случай

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
.38 Super Обикновен спамер

|
|
|
 |
robi Гърмян заек

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 8:44 am Заглавие: |
|
|
Във ВИП-а имаше 9мм XD , разглеждах го и доста ми хареса като оръжие , обаче ми беше малко големичък . Иначе изненадващо за мен цената се движеше около 1200 лева , мислех че са по-скъпи . _________________ Докато се стремим да сме по-ниски от тревата , винаги ще сме общество на роби !!!!
Heckler & Koch P30
DigiMall |
|
|
 |
Jose Фенът

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 9:08 am Заглавие: |
|
|
| robi написа: | | Във ВИП-а имаше 9мм XD , разглеждах го и доста ми хареса като оръжие , обаче ми беше малко големичък . Иначе изненадващо за мен цената се движеше около 1200 лева , мислех че са по-скъпи . |
В момента има всички размери в калибри 9х19, .357 зиг, .40 СВ, . 45АСР.
На мен суб компактния 9мм много ми хареса. _________________ "WARNING: THE REVOLVER WILL FIRE IF THE TRIGGER IS PULLED!" Page 19, S&W Manual
http://www.olight-bg.com/
http://olightbg.blogspot.com/ |
|
|
 |
bajiliya Гърмян заек

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 10:07 am Заглавие: Re: Браво на домашните майстори |
|
|
Не мога да разбера защо стрелят с презареждани патрони, ебаси, сигурно си мразят пистолетите, че и тях самите. Лично аз не бих стрелял с такива, ама то щото не съм американец  _________________ Glock 17
Cometa 440 5,5
http://www.bgzoomarket.com |
|
|
 |
Alien Обикновен спамер

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 10:18 am Заглавие: |
|
|
Защото:
1. излизат 2-3 пъти по-евтино;
2. можеш да подбираш куршуми, според конкретните цели;
3. има доста видове капси, които не винаги са подходящи (hp например);
4. може да се слага тласкателно (не взривно) вещество, със скорост на горене и обем, които да отговарят на конкретната цев и автоматика;
Уви изкуството иска жертви, а най-много жертви иска военното изкуство. _________________
 |
|
|
 |
sigman Гърмян заек

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 11:55 am Заглавие: Re: Браво на домашните майстори |
|
|
....аз не съм наясно с тази марка пищови... ..прилича ми на някакъв вид Глок,ама някой ака знае повече да каже .... |
|
|
 |
hell boy Новак

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Наистина има голяма прилика но май че не е.
Затвора е доста по висок,релефа на целият пистолет е различна но изглежда доста добре особенно ми допадна визията на субкомпакта _________________ не се бори с живота така и така няма да излезеш жив от него!!!!! |
|
|
 |
hell boy Новак

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 12:38 pm Заглавие: |
|
|
Няма ли някой компетентен да ни осветли по въпроса?  _________________ не се бори с живота така и така няма да излезеш жив от него!!!!! |
|
|
 |
robi Гърмян заек

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Не съм питал , дали го нямат долу в стрелбището .Следващия път ще питам и евентуално ще го пробвам . _________________ Докато се стремим да сме по-ниски от тревата , винаги ще сме общество на роби !!!!
Heckler & Koch P30
DigiMall |
|
|
 |
hell boy Новак

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 12:46 pm Заглавие: |
|
|
Невярвам да го имат по стрелбищата те по повечето магазини го нямат та за стрелбищата се съмнявам  _________________ не се бори с живота така и така няма да излезеш жив от него!!!!! |
|
|
 |
rdk Мераклия

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 12:58 pm Заглавие: |
|
|
ми зад голямата локва XD-то е доста уважавано пуцало
спрингфилд армъри са си уж фирма с традиции _________________ vis consili expers mole ruit sua
H&K P10 9x19
Walther PPS 9x19 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 1:48 pm Заглавие: Re: Браво на домашните майстори |
|
|
| bajiliya написа: |
Не мога да разбера защо стрелят с презареждани патрони, ебаси, сигурно си мразят пистолетите, че и тях самите. Лично аз не бих стрелял с такива, ама то щото не съм американец  |
Презаредените патрони ти излизат по-евтино. После можеш да си нагласиш заряда, да си стреляш каквито куршуми искаш или каквито стрелят най-добре с определено оръжие. Най-евтините купешки бяха преди по около $15-17 (.40Смит) , презаредените ти излизат под $10 а имай в предвид, че гилзи дето са обозначени за 4-5 пъти презареждане се употребяват някой път по 10-15 пъти което още повече ти сваля цената. Ако стреляш много на стрелбище не е лошо да си презареждаш но е рентабилно от 9мм нагоре, иначе ти се връзва почти същото като от магазина и не си заслужава губенето на време. Проблема е, че сега както няма нищо може и да почнат хората дапрезареждат 9мм Аз бая се замислям за една пресичка - снощи поръчах 10 кутии, дадоха ми ден за доставка в края на Август... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 1:50 pm Заглавие: |
|
|
| rdk написа: | ми зад голямата локва XD-то е доста уважавано пуцало
спрингфилд армъри са си уж фирма с традиции |
Правят го в Хърватската Република, иначе минава за многокачествен пистолет. СА не са лоши, стара фирма, дето викаш с традиции но при пистолетите - нищо изключително. Ако не беше тая ХД линия нямаше кой да им обърне внимание, освен купувачите на пушки. |
|
|
 |
rdk Мераклия

|
Пуснато на: Сря 17 Юни, 2009 2:41 pm Заглавие: |
|
|
1911-ките им не са ли качествени _________________ vis consili expers mole ruit sua
H&K P10 9x19
Walther PPS 9x19 |
|
|
 |
|