|
- WWW.ORAGIE.COM - ОРЪЖЕЕН И ИНТЕРНЕТ ОРЪЖЕЕН МАГАЗИН - УЛ. ИВАН ДЕНКОГЛУ № 7, СОФИЯ 1000 - ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА: 0899-15-18-15 - ОРЪЖИЕ - AIRSOFT - ЛОВ - ЛОВЕН ТУРИЗЪМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Може ли да се използва нунчаку за самозащита? |
ДА |
|
47% |
[ 33 ] |
НЕ |
|
52% |
[ 37 ] |
|
Общо гласове : 70 |
|
Автор |
Съобщение |
Кръстака Новак

|
Пуснато на: Пет 29 Май, 2009 11:44 am Заглавие: |
|
|
Нека споделя и аз малко за нунчако-тата, на база на моя няколко годиншен опит с тези играчки. Аз имах 2 едното от варен бук с верига. Другото от текстолит с въже. И двете съм ги потрошил от блъскане и сега мисля да си купя нови.
Ако тренираш дълго с това оръжие не само контрол ще имаш над него, не само че няма да се удряш ами ставаш изключително бърз и точен. Под точност се разбира, например да избиеш 3 сантиметрова клечка от устата на някой без да го докоснеш.
Основното предимсто на това оръжие е голямата скорост комбинирана с ОГРОМНА поразяваща сила. Примерно поражението няма да е като от пълен размах с бейсболна бухалка, но при много по-малък размах и много по-голяма скорост се постигат близки резултати. Ударите от него се парират доста по-трудно. Ефекта на отскачането, който за начинаещите е опасен, за напредналите точно обратното е полезен и позволява нанасяне на серия от удари с много голяма скорост.
Абе доста подценявано оръжие, но ако го познаваш и си тренираш продължително време с него става безценно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
optimeon Новак

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
moon21 Новак

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|